Om Modeljagten.dk - Bliv Stripper hos DEB

Modeljagten.dk, Guider dig til de bedste opgaver og muligheder i den danske erotik og- Event underholdningsbranche Vi kan eksempelvis guide dig til oprettelse på Dansk Eventbooking Vi guider og hjælper dig igang som stripper, for os handler det mest om at du er et frisk, glad, præsentabelt ungt menneske, der ønsker at skabe en karriere, eller finde muligheder til fritiden. Mest af alt, handler alle jobs og opgaver om at være pålidelig.- Vi forventer af dig at har rytme og kan danse, hvis du skal lærer at strippe.
Du behøver ikke kunne strippe på forhånd, men det er en klar fordel at føle sig komfortabel med at danse og være fræk!

Hvordan kommer jeg igang uden erfaring

Strip er et udfordrende og spændende job, det er uden tvivl hårdt arbejde, men alt arbejde er hårdt og dette er udover at være hårdt både sjovt, lærerigt, udfordrende og aldrig det samme fra job til job. Selvfølgelig er det et show man skal ud og lave de fleste gange, men hver opgave er ny og hver dag på jobbet mødes man af nye mennesker, nye udfordringer og nye muligheder. Rytme, charme, og et glimt i øjet er blandt de vigtigste kvaliteter at besidde som stripper, men det er ikke nok at kunne danse og bevæge sig frækt, de bedste strippere er dem der giver sig 100 % hver gang.
Læs mere om at blive stripper her

Er du allerede igang som Stripper?

Er du allerede igang som Stripper og har en vis erfaring, med at udføre shows, sammensætte shows osv, skal du blot oprtte din via vores Strip Oprettelse.

Vi arbejder for dig!

Hos Danskeventbooking.dk arbejder vi for dig! - Du ansøger om en plads på siden, bliver oprettet som artist og modtager herefter dine bookinger, du modtager faktura og udbetalingskvitteringer ved udbetaling, så det er let at holde styr på dit regnskab

Tjen penge hjemmefra!

DK Webcam Model kampagne banner